tinc els ulls plens de pols d'estrelles

venerdì, agosto 01, 2008

St Joan a Zuriza


Sí, sí, aquest cim que veieu és el Chipeta, el que vam pujar, però ho vam fer des de Zuriza que és de més fàcil accés, i és clar, portant un parell de criatures de les que no caminen aquestes coses s'han de tenir en compte.
Vam estar el cap de setmana i pont de Sant Joan pel Valle de Ansó. No vam fer massa muntanya, els moscates ja no som el què érem, però vaja, de totes maneres va estar prou bé.

Dissabte vam estar per Ansó, alguns amb mal de cap preocupats per la ratllada del cotxe nou, i els altres fent una mica el gos o la sargantana. Per la tarda vam anar a Aguastuertas (valle de Echo) a estirar una mica les cames.

Belagua, Valle del Ronkal



Acherito des de Petraficha

L'endemà, diumenge, vam fer la caminada fins al Chipeta Alto. La Laieta entre dormida i dormida a la motxilla, amb algun àpat entremig, també va arribar. Tota una campiona!




Poc abans d'arribar al cim Ja hem fet el cim!!! Àgata, David, Laia,
Maria, Àlex, Ignasi i Anna



Dilluns vam anar fins al valle del Ronkal, que és la primera vall de Navarra. També va ser un dia ben tranquil. Vam comprar formatges "Ronkari" i vam celebrar l'aniversari de l'Àlex prenent vi amb formatge.



Les meves dues floretes a Izaba

Ja Dimarts i últim dia vam aprofitar que ens quedava de camí per visitar san Juan de la Peña, una muntanya que cau just sobre de Jaca que té una ermita i antic monestir d'aquest mig entaforats a la roca. Es bonic de veure i les vistes del Pirineu són magnífiques, si fa bon dia, és clar.



Caminant per San Juan de la Peña, en David i la Laia, i la resta de grup.



Vistes del Pirineu


Foto del tot el grup: Ignasi, Anna, Anna cosineta, Oriol, Alex, Agata, Ines, Lluis i Martina,
jo (Maria) i David i Laia.

Etichette:

2 Comments:

  • Ostres, deu n'hi do la gent q vau anar per alla! El q em pregunto es on estan els nens a la foto del cim??? els vau deixar a la vora d'un riu?? Totes les fotos molt maques, es nota q es mes al nord d'espanya (esta tot molt verd).
    Fins aviat! i no us traumatitzeu molt por la vuelta al cole d'acord?
    Adeu!

    By Blogger noe, at 10:35 AM  

  • la laia surt als meus peus. Quasi no se la veu perquè és dins la cadireta fantàstica que ens vau regalar. l'altra nena amb els seus pares es van quedar a mig camí.

    By Blogger marieta, at 11:19 AM  

Posta un commento

<< Home